collectie uitgelicht

Collectie

De collectie van Casa Ceramica is zeer uiteenlopend. Wij zijn begonnen met de nadruk op klassieke tegels, zoals Portugese cementtegels.  In de loop der jaren is onze collectie echter uitgebreid met keramische wandtegels en keramische vloertegels. U heeft bij ons in de showroom al een grote keuze, maar daarnaast kunnen wij bijna alle tegels die op de markt zijn leveren. Heeft u een tegel uitgezocht en hebben wij deze niet in ons standaardassortiment, dan kunt u bij ons een offerte daarvoor opvragen en wij geven u zo snel mogelijk een concurrerende prijs.

Naast tegels vindt u bij ons ook zeer goed geprijsd sanitair. Badmeubelen in diverse maten, een groot aantal vrijstaande baden met prijzen tussen € 350,- en € 500,-. Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn,

Stijlen

Onze collectie bestaat uit verschillende stijlen van klassiek tot modern. U vindt bij ons in de showroom onder andere:

Klassieke tegelsKlassiek

  • Portugese cementtegels van onder andere het merk Castelo
  • Keramische varianten op de cementtegels.
  • Diverse wandtegels (bijvoorbeeld met facet) als aanvulling op de patroonvloeren.
  • Ook de ouderwetse 6-hoekige tegels komen weer terug. Verkrijgbaar met of zonder patroon.

Lees meer over onze klassieke collectie
Lees meer over onze Portugese tegels

Houtstructuur tegelsHoutstructuur

  • Houtstructuur vloertegels of houtlook vloertegels zijn de laatste jaren zeer in populariteit gestegen en zijn inmiddels een vaste waarde. Niet van echt te onderscheiden en toch het gemak van tegels.

Lees meer over onze houtstructuur collectie

Moderne tegelsModern

  • Betonlook vloertegels zijn op dit moment zeer in trek voor zowel winkelvloeren als woonkamervloeren en badkamers en toilets.
  • Natuurlijk blijven de grote strakke donkergrijze of zwarte vloertegels actueel. We zien de maat 60×60 cm veel voorbij komen, maar de laatste tijd worden ook steeds meer vloeren gelegd met tegels van 80×80 cm of groter.

Getrommelde tegelsGetrommeld

  • Getrommelde vloertegels zijn een tijd lang minder in aanbod geweest, maar ook deze trend zien wij weer terugkomen. In ons assortiment hebben wij getrommelde vloertegels vanaf de maat 14,2×14,2 cm tot aan 60×60 cm. Alles in 1 maat of zogenaamde modulevloeren leggen levert een prachtige ouderwetse kasteelvloer.

Lees meer over onze getrommelde collectie