klassieke collectie uitgelicht

Klassiek

Uiteraard horen er bij onze Portugese tegelcollectie ook klassieke tegels voor op de wand! Met onze klassieke tegels kunt u mooie combinaties maken met de Portugese tegels, voor de vloer hebben wij ook mooie alternatieven.

Onder klassieke tegels verstaand we bijvoorbeeld ouderwetse facettegel in 7,5×15 cm of 10×20 cm, maar ook handgevormde wandtegels. Bent u geïnteresseerd in onze klassieke collectie bent u altijd welkom in onze showroom. Weet u al wat voor tegels u wilt hebben, neem dan eerst even contact met ons op om te kijken of we uw gewenste stijl in de showroom hebben tentoongesteld.

Hieronder een aantal voorbeelden uit ons assortiment.

Vives Ribadeo

De Vives Ribadeo is de nieuwste trend in zogenaamde ‘Vintage’ vloertegels. De serie bestaat uit vloertegels in 3 ‘egale’ kleuren, White, Grey en Grafite en 18 patroontegels. Deze patroontegels geven een geweldig effect aan uw vloer, gezien deze (per 13 verpakt) gemixt worden aangeleverd en ook gemixt worden verwerkt. Dit geeft net dat beetje extra aan uw vloer.

Handgevormde wandtegels

Geheel aansluitend op deze stijl hebben wij ook een assortiment handgevormde wandtegels. Tegels in de maten 13×13, 10×20 en 10×30 cm in verschillende kleuren zijn te bezichtigen in onze showroom. Wij leveren echter ook metrotegels van diverse merken in diverse maten, Friese witjes of tegels met Delftsblauwe schilderingen.
Bekijk hieronder een aantal foto’s van de tegels die wij voeren.

Klassiek sanitair

Geweldige combinatie met bovengenoemde tegels of de Portugese tegels. Ons klassiek sanitair maakt het helemaal af.

Deze artikelen kunt u al tegen geweldige prijzen via onze webwinkel bestellen.

Het Hampshire badmeubel kost slechts € 395,- incl BTW.
Het Salvador klassiek bad in wit of zwarte uitvoering en het Ravi bad in 177 cm of 162 cm kost slechts € 430,- incl BTW.

Ga naar onze webshop