Ontwerp Kerkstraat, Oud Gastel

Ontwerp laten maken

Ontwerp

Bij Casa Ceramica kunt u een ontwerp voor uw vloer laten maken “terwijl u wacht”. Als u een duidelijke schets van de te betegelen oppervlakte meeneemt of doorstuurt via e-mail en de gewenste kleur/patronen aangeeft dan kunnen wij voor u een voorbeeld uittekenen. Met dit voorbeeld kunt u zich een beeld vormen van hoe úw vloer eruit kan zien. Wellicht vindt u het te druk of mag er nog wat meer motief in, er is van alles mogelijk. Met Portugese Castelo tegels kunt u echt veel kanten uit wat betreft de kleuren, maat en motieven.

Offerte

Naast de ontwerpfunctie berekent ons eigen tekenprogramma ook direct hoeveel tegels er zijn ingetekend en welke toebehoren u hiervoor nodig heeft. U kunt dus ook direct een passend prijsvoorstel van ons verwachten.

Ontwerp aanvragen

U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom om meer informatie in te winnen over de Castelo tegels. Mocht u echter er al helemaal eraan uit zijn welke tegels u op uw vloer wilt kunt u ook op afstand bij ons een ontwerp aanvragen. Mail ons een plattegrond van de te betegelen ruimte en geef daarbij aan om welke patronen het gaat. Daarna zullen wij hiermee aan de slag gaan en u een aantal ontwerpen toesturen.
De e-mail kunt u sturen naar info@casaceramica.nl.
U kunt ook het formulier onderaan deze pagina invullen en uw plattegrond naar ons uploaden.

 

Portugese vloer ontwerpen
Portugese vloer ontwerpen

 

Voorbeelden Castelo ontwerp en vloeren

Hieronder wat voorbeelden van onze ontwerpen en uitvoeringen bij de klant.