Nieuw! Splash buitendouche

Nieuw!

Buitendouche Splash.

Splash buitendouche

De beste buitendouchebeleving komt van onder!

Met het aanbreken van het voorjaar begint het bij veel mensen weer te kriebelen. Het is tijd voor een opknapbeurt voor de tuin. Nieuwe bestrating, graszoden, speeltoestel, zwembad; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat kan er deze zomer niet ontbreken in de tuin? Onze nieuwe prachtige buitendouche Splash.
Deze buitendouche is gemaakt volgens een nieuw concept. Er zijn geen grote installaties nodig om deze buitendouche te laten werken. Traditionele buitendouches werken met een hoge standpijp die aangesloten wordt op de waterleiding. De Splash is enkel een soort vlonder van 70x55x9 cm, simpel aan te sluiten met een tuinslang. Dankzij dit ontwerp is het douchesysteem ook eenvoudig op te bergen als hij ’s zomers niet gebruikt wordt of in de winter veilig in de schuur te stallen.

Dankzij de geïntegreerde tuinslangkoppeling kunt u dit systeem dus eenvoudig aansluiten op uw kraan. m het systeem in werking te laten treden gaat u op de vlonder staan en kunt u met uw hand of voet het regelwiel bedienen. Prompt spuiten er langs beide zijden een aantal waterstralen omhoog om vervolgens als een zomerregen in het midden weer neer te dalen. Heerlijk verkoelend douchen op een wel heel eenvoudige, maar doeltreffende manier. Zodra u er weer vanaf stapt stopt het systeem automatisch. Geen onnodig waterverbruik dus!
De hoogte van de sproeistralen van de Splash buitendouche is op de vlonder in te stellen en het water kan wel  4 meter hoog spuiten!

De Splash tuindouche is leverbaar in een teakhouten uitvoering.

Buiten douchen zoals nooit tevoren, prachtig eigentijds én ruimtebesparend door het ontbreken van de standpijp met douchekop?

Dat is de nieuwe SPLASH buitendouche! Nu verkrijgbaar bij Casa Ceramica voor de wel heel scherpe prijs van slechts € 275,- incl BTW en gratis verzending!

 

Bestellen kan vanaf vandaag via onze webwinkel!

Ga naar webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *