vloerverwarming

Vloerverwarming

Onder vloeren kun je zowel vloerverwarming vanuit CV als elektrische vloerverwarming toepassen. Niets is lekkerder dan een tegelvloer welke je voeten lekker warm houdt. U kunt bij ons terecht voor beide soorten vloerverwarming.

Vloerverwarming op CV

– De vloerverwarming aangesloten op CV kan worden ingefreesd in een bestaande cementdekvloer of eventueel (als er nog een dekvloer gestort moet worden) op bouwstaalmatten worden verwerkt.

Vloerverwarming infrezen
Vloerverwarming infrezen

Dekvloer storten
Dekvloer storten

Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op 0165-329163, per e-mail op info@casaceramica.nl of kijk op www.vloerverwarmingroosendaal.nl

Elektrische vloerverwarming

– Door tal van redenen wordt in de toekomst elektrisch verwarmen een hot item. Dit is buitengewoon geschikt voor zowel droge als natte ruimtes.

Doordat de prijzen van elektriciteit worden vrijgegeven als gevolg van de liberalisering van de energiemarkt, zullen de prijzen van elektriciteit in de toekomst onder druk komen te staan en dit ten gunste van de eindgebruiker. Ook blijft de regering aandringen op het terugdringen van de CO2 uitstoot, die vrijkomt bij de verbranding van fossiele brandstoffen. Hierdoor zal men zich in de toekomst richten op energieproducten als groene of duurzame stroom. Dit zijn tevens de bronnen van energie die in  de toekomst steeds meer gestimuleerd zullen gaan worden door de overheid.

Elektrische vloerverwarming uitrollen
Elektrische vloerverwarming uitrollen

Elektrische vloerverwarming op maat knippen
Elektrische vloerverwarming op maat knippen

Elektrsiche vloerverwarming omleggen
Elektrsiche vloerverwarming omleggen

Bestellen?

Wij verkopen elektrische vloerverwarming van het merk Heatel. Zij bieden kwalitatief zeer goede elektrische vloerverwarming en bieden deze onder meer aan in Doe-het-zelf pakketten als de Comfortmat. Dit zijn volledige pakketten met :

  • In diverse maten verkrijgbare matten met daarop de verwarmingslint gemonteerd.
  • Digitale thermostaat inclusief vloersensor
  • Beschermkoker voor de sensor

De diverse sets Comfortmat kunt u via onze webwinkel of in de showroom bestellen. De prijzen kunt u terugvinden in onze webwinkel.

ga naar webshop